Tuincentrum Torreman facebook Tuincentrum Torreman twitter
Tuincentrum Torreman Tuincentrum Torreman
9281187.jpg

Kerstshow 2012

Een nieuw jaar een nieuwe kerst! Maar hoe gaan we dit jaar de boom versieren? Wij hebben voor u alvast de belangrijkste trends van 2012 op een rij gezet:

 

Landelijk wit:

Deze trend komt steeds meer terug in het interieur en kenmerkt zich vanwege zijn landelijke & romantische stijl. Door te werken met houtmaterialen en te kiezen voor de basiskleuren (gebroken) wit of zilver, bereikt u deze stijl. Deze trend straalt een enorme sfeer uit, juist net wat we nodig hebben met de kerstdagen! Deze rustieke sfeer kunt u gemakkelijk zelf in huis creëren door bijvoorbeeld een houten lantaarn of schaal vullen met kerstballen en kaarsen in dezelfde kleur als in de boom.

 

Traditioneel rood:

De traditionele kerst is deze winter weer helemaal in! Hierbij kunt u denken aan de kleuren; rood, groen, goud en zilver. Gebruik engeltjes in de boom of op de tafel voor dat magische gevoel. Bij een nostalgische kerst, mag de potpourri natuurlijk niet ontbreken! Een schaal gevuld met de traditionele geur van appel gecombineerd met kruiden en kaneel zal uw huis verwarmen! 

 

Magic Purple:

Voor de moderne boom zien we dit jaar paars als belangrijke trend terugkomen. Paars kan met veel kleuren gecombineerd worden; denk aan zilver, wit, zwart of roze! Aangeraden wordt om maximaal drie kleuren in een boom te gebruiken. Wat we dit jaar bij deze stijl ook terug zien, is het gebruik van zijdebloemen in de kerstboom. De zijdebloemen zijn in alle kleuren te verkrijgen en zorgen gegarandeerd voor een spectaculair en  luxe effect.

 

Theatraal Chic:                

Nieuw dit jaar is de spannende en theatrale trend waarbij men Zwart, Wit en Glinsterend goud met elkaar combineert voor een glamoureus effect. Door gebruik te maken van verschillende materialen krijg je een weelderige en spannend effect. Hang de boom bijvoorbeeld vol met parels, nepkristallen of luxe zijdebloemen. Voor deze trend mag het allemaal best een tikkeltje ‘too much’  zijn!