Tuincentrum Torreman facebook Tuincentrum Torreman twitter
Tuincentrum Torreman Tuincentrum Torreman
p25.jpg

Greenleaf

Greenleaf is een Amerikaans bedrijf dat in 1975 is gestart als kwekerij van bloemen en planten. Jarenlange ervaring in die branche, heeft geleerd om de geuren die bloemen en planten verspreiden, te waarderen. Greenleaf streeft er naar om de pure geur en sfeer van bloemen en planten, in combinatie met heerlijke kruiden, bij u thuis tot zijn recht te laten komen. Er zijn verschillende heerlijke frisse geuren die doen denken aan een beginnend voorjaar, tot warme prikkelende geuren die herinneringen oproepen van een gezellige wintertijd. De geurzakjes zijn gemaakt van natuurlijke producten, die ongetwijfeld de sfeer in uw huis of zelfs in uw auto zullen vergroten. Wij nodigen u dan ook graag uit om bij ons langs te komen.

Geurkaarsen

De geurkaarsjes zijn gemaakt van Soja & Parafine. De lontjes hebben een kern van zink, dit geeft geen gevaar voor uw gezondheid of uw omgeving. Vanwege de kern van zink branden de kaarsjes beter en wordt voorkomen dat het lontje wegzakt. De kaarsjes branden minimaal 15 uur als u ze in een passend glaasje brand. Wij adviseren u als u het kaarsje 3 tot 4 uur heeft gebrand deze uit te blazen. U zult zien dat er zich aan de bovenkant van het lontje een soort "paddenstoeltje" vormt. U hoeft alleen dit gedeelte even af te knippen en u kunt het kaarsje weer branden. De kaarsjes zijn verpakt in een luxe doosje, leuk om cadeau te doen aan wie u maar wilt..

Geurzakjes

De geurzakjes geuren minimaal 1 jaar. Daar hoeft u weinig voor te doen. Alleen af en toe even omschudden en de verpakking dicht laten. De zakjes zijn met veel zorg ontworpen. Door de mooie designs op de verpakking kunt u ze neerzetten waar u wilt. Bijvoorbeeld in de huiskamer, het toilet, maar ook in de badkamer en slaapkamer en vergeet vooral de auto niet. U zult merken dat de geur zich door de de gehele ruimte wordt verspreid. Let er wel op dat de zakjes rechtop neergezet worden, anders kunnen ze door het uitlopen van olie schade veroorzaken aan uw meubilair. Lees even de achterkant van de verpakking. Wij adviseren dan ook de zakjes in een doorzichtig voile zakje te doen zodat u deze kunt ophangen waar u wilt. Natuurlijk kunt u ook een zakje openen en korreltjes in de stofzuigerzak doen voor een lekkere geur in huis, maar let wel, eenmaal geopend zal de geur eerder verdwijnen.

Geurstokjes

De Reed Diffusers van Greenleaf zijn eenvoudig in gebruik. Een decoratieve manier om een heerlijke geur in huis te verspreiden. De natuurlijke reeds/stokjes absorberen de geurolie en verspreiden de geur in de door u gewenste ruimte. De geurolie wordt door de natuurlijke stokjes, door capileaire werking omhoog gezogen. De stokjes raken verzadigd door de geurolie, waardoor de geur zich constant verspreid. De Reed Diffusers van Greenleaf zijn niet alleen decoratief, maar ook zeer effectief. Ze zijn te gebruiken in iedere ruimte van het huis. Van badkamer, toilet tot keuken, en van slaapkamer tot woonkamer. Een flesje geurolie heeft ongeveer 3 tot 4 maanden werking.